דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 428 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרוב ממולא
כרוב ממולא בשר
  • 1 לפרק את הכרוב לעלים.
  • 2 לחלוט כ-3 דקות במים רותחים ולסנן.
  • הכנת התערובת:
  • 3 לקצוץ את הבצל לחתיכות קטנות, לערבב עם הבשר הטחון.
  • 4 להוסיף אל התערובת את האורז, רסק העגבניות (כפית), שום ועלי ירק (כרפס או נענע) טריים קצוצים.
  • 5 מגוללים כף מתערובת האורז ומניחים על עלה כרוב. מקפלים את קצוות עלה הכרוב על גליל המילוי ויוצרים גליל מהודק.
  • 6 מסדרים את עלי הכרוב האחד ליד השני בצפיפות בתוך סיר רחב.
  • 7 יוצקים מעל את רוטב העגבניות.
  • הכנת רוטב העגבניות:
  • 8 לערבב את 2 כפיות רסק העגבניות הנותרות, המלח, הפלפל האנגלי, הפפריקה, הסוכר, מיץ הלימון והמים.
  • 9 מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה כ-45 דקות עד שעה.
  • 10 בתאבון!!!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.8% 11.9% 22.3% 52%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב