דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (מספר יחידות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מעדן חצילים בתנור עם עגבניה וגבינה צהובה
מעדן לארוחת הערב
  • 1 לשמן מעט נייר פרגמנט בתבנית עם ספריי שמן.
  • 2 לחתוך את החצילים לעיגולים ולפזר מעליהם מעט מלח (עדיף עם מלחייה).
  • 3 למרוח על כל עיגולי החצילים רסק עגבניות, ולפזר את האורגנו והגבינה הצהובה (להשאיר מהגבינה הצהובה מעט בצד).
  • 4 לחצות את העגבניות לעיגולים, לשים מעל כל חציל עיגול עגבניה ולפזר מעל את הגבינה הצהובה שהשארנו בצד.
  • 5 לאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 20-25 דקות עד להשחמה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: נייר פרגמנט.

הערך התזונתי לא כולל את הפטריות (מומלץ להוסיף), הגבינה הבולגרית ושאר התוספות לפי בחירה. על חלק מהעגבניות שמתי פלפל ירוק חריף (פלפל אחד מספיק, תלוי כמה אוהבים חריף). ניתן להשתמש בעגבניות שרי. המתכון ממש כמו פיצה ללא בצק - אפשר להוסיף כל תוספת שרוצים ואוהבים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.7% 5.8% 17.7% 62.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב