דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה (10-12 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קלצונה תרד, ריקוטה וגבינת עיזים
שילוב מצוין של תרד וגבינות לחג שבועות
  • הכנת הבצק:
  • 1 להניח את כל מצרכי הבצק במעבד מזון ולערבל כ- 5-7 דקות.
  • 2 להניח את הבצק שנוצר להתפחה למשך כשעה.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 10-12 עיגולים.
  • הכנת המילוי והקלצונה:
  • 1 לחלוט את התרד במים חמים, לקצוץ דק ולערבב עם תערובת הגבינות והפלפל השחור.
  • 2 לפתוח כל עיגול לאליפסה, להניח ממילוי הגבינות במרכז, לסגור לצורת חצי ירח ולהדק היטב.
  • 3 להניח את הקלצונה על נייר אפייה משומן במעט שמן זית ולהתפיח במשך כחצי שעה. בינתיים לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 4 לטפטף מעט שמן זית על המאפים ולהכניס לאפייה בתנור מחומם מראש למשך כ- 30-40 דקות עד להזהבה.
  • 5 הרי לכם קלצונה מיוחד לשבועות - בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 16.4% 18.6% 64%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב