דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 491 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה אנטיפסטי
פסטה עם המון ירקות
  • 1 מבשלים את הפסטה במי מלח לפי הוראות היצרן, ובמקביל מכינים את הרוטב.
  • 2 במחבת רחבה מחממים את שמן הזית, החמאה ועלי המרווה. מוסיפים את יתרת הירקות לפי הסדר ומבשלים על אש בינונית (מערבבים מדי פעם).
  • 3 מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, ומוסיפים את הבזיליקום הקצוץ. מבשלים עד שהחצילים מבושלים.
  • 4 מוסיפים את הפסטה המסוננת, מערבבים הכל יחד ומבשלים עוד דקה-שתיים. זמן בישול כולל: 15-20 דקות (פשוט טועמים ובודקים שהירקות רכים מספיק וטעימים).
  • 5 מגישים מיד עם מעט פרמזן מעל.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה הטריים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 17.5% 15.5% 59.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב