דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 288 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טורטיה עם ירקות מוקפצים
  • 1 הכנות + הקפצה: כדי לעבוד בצורה נוחה - נקצוץ את כל הירקות, כל אחד ואיך שהוא אוהב (קוביות, רצועות וכדומה).
  • 2 נחמם על המחבת את השמן על אש גבוהה, ונתחיל עם הירקות ה"קשים" להקפצה: נכניס את הבצל עד שהוא מתחיל להבריק ונוסיף את השום, הגזר ואת הפלפלים בשני הצבעים. נקפיץ במשך דקה-שתיים ונוסיף את הכרוב.
  • 3 בשלב זה ננמיך לאש נמוכה ונתחיל בתיבול: נוסיף את רוטב הסויה, הצ`ילי המתוק, הכורכום, המלח, הפלפל הלבן + השחור, אגוז המוסקט, אבקת מרק העוף והסוכר החום.
  • 4 נערבב בעדינות וניתן לירקות לספוג את הטעם במשך 2-3 דקות, לא יותר מדי כדי שהירקות יישארו בצורתם ולא נאבד את הטריות שלהם.
  • 5 בשלב זה מכינים גם את העלים של הטורטיה בתנור.
  • 6 לאחר 2-3 הדקות של ספיגת טעמים, נוסיף את הפטריות והשמיר, נערבב ונכבה את האש.
  • 7 נותנים לירקות לנוח במחבת במשך כ- 5 דקות לספיגת טעמים נוספת.
  • 8 נחתוך כל עלה טורטיה לשניים ונמלא במילוי.
  • 9 בתיאבון! חיוך
  • * אפשר לאחר הוספת המילוי להכניס לתנור למכת חום לקבלת מרקם קריספי.
  • * אפשר לשדרג עם בשר (לאוהבי הבשר).
  • * אפשר לשדרג עם גבינת חלומי (לאוהבי החלב).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 11.6% 10.3% 68.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב