דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 291 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 שלב ראשון - הכנות + הקפצה: כדי לעבוד נוח - נקצוץ את כל הירקות, כל אחד ואיך שהוא אוהב (קוביות, רצועות וכו`).
  • 2 נחמם על המחבת כף וחצי של שמן קנולה על אש גבוה, ונתחיל עם הירקות ה"קשים" להקפצה.
  • 3 נכניס את הבצל עד שהוא מתחיל להבריק ונוסיף את השום, הגזר ואת הפלפלים בשני הצבעים.
  • 4 נקפיץ במשך דקה שתיים ונוסיף את הכרוב.
  • 5 עכשיו נתחיל בשלב שני שהוא שלב של תיבול.
  • 6 בשלב זה נוריד לאש נמוכה ונתחיל בתיבול - נוסיף את הסויה, הצ`ילי המתוק, הכורכום, המלח, הפלפל הלבן + השחור, אגוז המוסקט, מרק העוף, והסוכר החום.
  • 7 נערבב בעדינות וניתן לירקות לספוג את הטעם במשך 2-3 דקות,
  • לא יותר מדי כדי שהירקות ישארו בצורתם, ולא נאבד את הטריות שלהם.
  • 8 בשלב זה מכינים גם את העלים של הטורטיה בתנור.
  • 9 לאחר 2-3 הדקות של ספיגת טעמים, אנחנו מכניסים את הפטריות ואת השמיר ומערבבים, ומכבים את האש.
  • 10 נותנים לירקות לנוח במחבת במשך כ- 5 דקות לספיגת טעמים נוספת.
  • 11 חותכים כל עלה ל-2 וממלאים במילוי.
  • 12 שיהיה בתיאבון!
  • * אפשר לאחר המילוי להכניס לתנור למכת חום שיקבל מרקם קריספי.
  • * אפשר לשדרג עם בשר (לאוהבי הבשר).
  • * אפשר לשדרג עם גבינת חלומי (לאוהבי החלב).
- פרסומת -

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)220 קלוריות76 קלוריות
חלבונים5.7 גרם2 גרם
פחמימות37 גרם13 גרם
מתוכן סוכרים8 גרם2.8 גרם
שומנים6.6 גרם2.3 גרם
מתוכם שומן רווי639.4 מ"ג219.9 מ"ג
נתרן985.5 מ"ג339 מ"ג
סיבים תזונתיים5.8 גרם2 גרם
מים213.7 גרם73.5 גרם
ליקופן0.3 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין A292.4 מק"ג100.6 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)3.7 מ"ג1.3 מ"ג
ויטמין B1147 מק"ג50.5 מק"ג
ויטמין B2202 מק"ג69.5 מק"ג
ויטמין B32 מ"ג0.7 מ"ג
ויטמין B5851 מק"ג292.7 מק"ג
ויטמין B6416 מק"ג143.1 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B975.9 מק"ג26.1 מק"ג
ויטמין B120 מק"ג0 מק"ג
ויטמין C116.3 מ"ג40 מ"ג
ויטמין D0.1 מק"ג0 מק"ג
ויטמין E802.2 מק"ג275.9 מק"ג
ויטמין K79.4 מק"ג27.3 מק"ג
סידן78.9 מ"ג27.1 מ"ג
ברזל1.5 מ"ג0.5 מ"ג
מגנזיום30.9 מ"ג10.6 מ"ג
זרחן90.2 מ"ג31 מ"ג
אבץ638.5 מק"ג219.6 מק"ג
אשלגן527.9 מ"ג181.6 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות144 מ"ג49.5 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 313 מ"ג4.5 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6128 מ"ג44 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות59.3 מ"ג20.4 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 946.3 מ"ג15.9 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.6% 12% 10.4% 67%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

רצועות אסאדו ברוטב מרוקאי

רצועות אסאדו ברוטב מרוקאי

אורז עם גזר וצימוקים

אורז עם גזר וצימוקים

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪

מה דעתך?