דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד אישית
עוגת שוקולד אישית מושלמת
  • 1 מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
  • 2 ממיסים בקערה מעל סיר עם מים (בן-מארי) את השוקולד והחמאה.
  • 3 מקציפים את הביצים והסוכר במיקסר במהירות גבוהה למשך כ- 5 דקות עד לקבלת תערובת בהירה, תפוחה ואוורירית.
  • 4 מקפלים פנימה את תערובת השוקולד.
  • 5 מוסיפים לתערובת השוקולד את הקמח, הקקאו והמלח, טורפים לתערובת אחידה ומוסיפים פנימה את שברי השוקולד הלבן.
  • 6 יוצקים אל תבניות המאפינס/תבנית סיליקון של בריוש ואופים כ- 35 דקות עד שהשוליים יציבים, תפוחים ונפרדים מדפנות התבנית, והמרכז יציב בקושי ועדיין רך למגע (אפייה רגילה - שמים את תבנית הסיליקון על רשת/תבנית התנור).
  • 7 מצננים לחלוטין.
  • 8 גאנש השוקולד: בסיר קטן מביאים לסף רתיחה את השמנת המתוקה.
  • 9 שופכים את השמנת לקערה עם השוקולד ומערבבים בעזרת מטרפה עד למרקם חלק. מזלפים על העוגות האישיות ועל צלחות ההגשה.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר לפי הטעם.

ציוד נדרש: תבנית של מאפינס - אני השתמשתי בתבנית סיליקון של בריוש.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 36.9% 8.1% 53.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב