דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 39 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל עוגיות האלפחורס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות אלפחורס קלות להכנה
עוגיות אלפחורס עם ריבת חלב
  • 1 בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים על מהירות נמוכה (זה מאוד חשוב!) את החמאה, אבקת הסוכר והסוכר עד שמתקבל מרקם קרמי.
  • 2 תוך כדי ערבוב מוסיפים את החלמונים עד שהם נבלעים היטב (חשוב מאוד!).
  • 3 לבסוף מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקורנפלור.
  • 4 מוציאים מהמיקסר ולשים ביד לישה קצרה רק עד לאיחוד חומרים. זהו, הבצק מוכן! עכשיו קורצים עיגולים (טיפ ליצירת עיגולים מושלמים: הכינו לידכם קערה עם קמח ומדי פעם תטבלו את הקורצן שלכם בקמח - זאת על מנת שהעיגול ייצא בצורה מושלמת ולא יידבק כלל לקורצן).
  • 5 אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה (תשמרו על הצבע הלבן של העוגייה). איך יודעים שמוכן? כשהעוגייה נפרדת בקלות מהתבנית!
  • 6 ממלאים כל עיגולים בריבת חלב ולבסוף מגלגלים בקוקוס.
  • 7 הרי לכם עוגיות אלפחורס קלות להכנה בסגנון ביתי - בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 19.2% 5.8% 73.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב