דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות אלפחורס קלות להכנה
עוגיות אלפחורס קלות להכנה
עוגיות אלפחורס קלות להכנה
עוגיות אלפחורס עם ריבת חלב

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 39 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל עוגיות האלפחורס)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים על מהירות נמוכה (זה מאוד חשוב!) את החמאה, אבקת הסוכר והסוכר עד שמתקבל מרקם קרמי.
  • 2 תוך כדי ערבוב מוסיפים את החלמונים עד שהם נבלעים היטב (חשוב מאוד!).
  • 3 לבסוף מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקורנפלור.
  • 4 מוציאים מהמיקסר ולשים ביד לישה קצרה רק עד לאיחוד חומרים. זהו, הבצק מוכן! עכשיו קורצים עיגולים (טיפ ליצירת עיגולים מושלמים: הכינו לידכם קערה עם קמח ומדי פעם תטבלו את הקורצן שלכם בקמח - זאת על מנת שהעיגול ייצא בצורה מושלמת ולא יידבק כלל לקורצן).
  • 5 אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה (תשמרו על הצבע הלבן של העוגייה). איך יודעים שמוכן? כשהעוגייה נפרדת בקלות מהתבנית!
  • 6 ממלאים כל עיגולים בריבת חלב ולבסוף מגלגלים בקוקוס.
  • 7 הרי לכם עוגיות אלפחורס קלות להכנה בסגנון ביתי - בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של הילה רשתי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)153393
חלבונים (גרם)1.82 4.67
פחמימות (גרם)2360
מתוכן סוכרים (גרם)15.41 39.52
שומנים (גרם)6.07 15.57
מתוכם שומן רווי (גרם)3.81 9.76
כולסטרול (מ"ג)27.81 71.31
נתרן (מ"ג)15.5939.97
סיבים תזונתיים (גרם)0.41 1.04
מים (גרם)0.952.44
ויטמין A (מק"ג)6.8617.58
ויטמין B (מ"ג)76.980.2
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.636.74
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.09
ויטמין D (מק"ג)0.10.25
ויטמין E (מ"ג)0.050.12
ויטמין K (מק"ג)0.010.03
סידן (מ"ג)2.386.1
ברזל (מ"ג)0.050.13
מגנזיום (מ"ג)0.090.23
זרחן (מ"ג)7.0218
אבץ (מ"ג)0.040.11
אשלגן (מ"ג)2.085.33
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.210.54
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.190.5

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 19.2% 5.8% 73.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.