דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 490 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ספגטי עם ברוקולי וגבינה בולגרית
ספגטי לארוחת הערב?
  • 1 לבשל את הספגטי במי המלח למשך כ- 10 דקות או עד שמתרכך. לשטוף במים קרים ולסנן.
  • 2 להרתיח את המים והמלח לבישול הברוקולי, להוסיף את הפרחים, לחלוט כ- 2 דקות, להוציא ולקרר.
  • 3 לחמם את השמן במחבת/בסיר, להוסיף את התבלינים והספגטי, לערבב, להוסיף את פרחי הברוקולי, לערבב בעדינות ולהעביר לכלי הגשה.
  • 4 לפורר מעל את הגבינה הבולגרית.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 18.6% 20.2% 56.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב