דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 490 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • ספגטי מס` 7 - 1/2 קופסת קרטון - סה"כ (250 גרם)
    ספגטי דק
  • מים - 1 ליטר
    לבישול הספגטי
  • מלח - כף שטוחה
    לבישול הספגטי
  • ברוקולי - יחידה בינונית (354 גרם)
    טרי ומפורק לפרחים
  • מים - 500 מ"ל
    לבישול הברוקולי
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לבישול הברוקולי
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
  • שום - כף
    כתוש
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • בולגרית 5% שומן - קופסת פלסטיק (250 גרם)
    מפוררת - לפיזור מעל

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ספגטי עם ברוקולי וגבינה בולגרית
ספגטי לארוחת הערב?
  • 1 לבשל את הספגטי במי מלח למשך כ- 10 דקות או עד שמתרכך.
  • 2 לשטוף את הספגטי במים קרים ולסנן.
  • 3 להרתיח את המים והמלח לבישול הברוקולי, להוסיף את פרחי הברוקולי, לחלוט כ- 2 דקות, להוציא ולקרר.
  • 4 לחמם את השמן במחבת/בסיר, להוסיף את התבלינים והספגטי, לערבב, להוסיף את פרחי הברוקולי, לערבב בעדינות ולהעביר לכלי הגשה.
  • 5 לפורר מעל את הגבינה הבולגרית.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 18.6% 20.2% 56.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב