מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 272 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל שעועית ירוקה קל להכנה
- 1 מבשלים את השעועית הירוקה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- 2 במחבת גדולה ורחבה מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצלים והפטריות.
- 3 מטגנים כרבע שעה עד שהבצלים והפטריות מתרככים, מוסיפים את התיבול ומערבבים.
- 4 מוסיפים למחבת את השעועית הירוקה המבושלת ומערבבים הכל יחד בעדינות.
- 5 מכסים במכסה ומבשלים הכל יחד 5 דקות על אש נמוכה לספיגת הטעמים.
- 6 מגישים חם.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.9% |
13.7% |
14% |
60.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב