דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שעועית ירוקה עם פטריות ובצלים
שעועית ירוקה עם פטריות ובצלים
תבשיל שעועית ירוקה קל להכנה

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 272 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את השעועית הירוקה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  • 2 במחבת גדולה ורחבה מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצלים והפטריות.
  • 3 מטגנים כרבע שעה עד שהבצלים והפטריות מתרככים, מוסיפים את התיבול ומערבבים.
  • 4 מוסיפים למחבת את השעועית הירוקה המבושלת ומערבבים הכל יחד בעדינות.
  • 5 מכסים במכסה ומבשלים הכל יחד 5 דקות על אש נמוכה לספיגת הטעמים.
  • 6 מגישים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)12647
חלבונים (גרם)4.56 1.68
פחמימות (גרם)207
מתוכן סוכרים (גרם)5.6 2.06
שומנים (גרם)4.46 1.64
מתוכם שומן רווי (גרם)0.69 0.25
נתרן (מ"ג)128.6947.39
סיבים תזונתיים (גרם)3.88 1.43
מים (גרם)135.5249.9
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)5.672.09
ויטמין B (מ"ג)4.771.76
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.08
ויטמין B3 (מ"ג)2.861.05
ויטמין B5 (מ"ג)1.40.52
ויטמין B6 (מ"ג)0.190.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)24.99.17
ויטמין C (מ"ג)7.372.72
ויטמין D (מק"ג)0.320.12
ויטמין E (מ"ג)0.090.03
ויטמין K (מק"ג)0.750.28
סידן (מ"ג)24.869.15
ברזל (מ"ג)1.340.49
מגנזיום (מ"ג)18.086.66
זרחן (מ"ג)85.931.63
אבץ (מ"ג)0.730.27
אשלגן (מ"ג)373.76137.63
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.20.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.9% 13.7% 14% 60.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.