דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 200 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת קרם שמנת מתוקה עם דובדבנים ואגוזים
רולדת שמנת מושחתת וטעימה
  • 1 לחמם את התנור לחום של 180 מעלות ולרפד תבנית תנור בנייר אפייה משומן קלות.
  • 2 בקערת המיקסר להקציף את החלבונים עד שנוצר קצף לבן וסמיך. להוסיף את הסוכר ולהמשיך להקציף כ- 2 דקות נוספות.
  • 3 להוסיף את החלמונים (אחד אחרי השני) והשמן. להוריד את מהירות המיקסר, להוסיף את הקמח ולערבב עוד כדקה.
  • 4 לשטח את הבלילה בתבנית (להיעזר בלקקן או כף) וליישר אותה לשכבה דקה.
  • 5 לאפות בתנור במשך כ- 20-25 דקות. לבדוק עם קיסם (אמור לצאת יבש) ולצנן את הבצק לחלוטין.
  • 6 להניח מגבת מטבח ולשים עליה את הבצק.
  • 7 בינתיים להכין את הקרם: להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט פודינג הוניל, למרוח על הרולדה חצי מהכמות של הקרם ולפזר את הדובדבנים החמוצים.
  • 8 לשטח כך שהקרם יכסה את הרולדה בשכבה אחידה, לגלגל לרולדה הדוקה ולהניח על צלחת הגשה.
  • 9 למרוח את חצי כמות הקרם שנשארה על הרולדה, ולפזר את האגוזים הקצוצים בצידי העוגה לאורכה.
  • 10 בסיר קטן על אש גבוהה להמיס את הסוכר. לקחת תבנית מסיליקון בצורת כדורים, להפוך אותה ולשפוך את הסוכר המומס על הסיליקון (כך נוצרת צורה יפה). לקרר, להפריד בעדינות את הסוכר מהסיליקון ולקשט את העוגה.
  • 11 לשמור במקרר ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שרוצה רולדה פרווה יכול להשתמש בשמנת צמחית. מומלץ לקשט גם בתותי שדה טריים ונענע.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 33.2% 8.4% 56.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב