דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 203 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת ריבה וקרם שמנת מתוקה
רולדת ריבה בטעם של פעם
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן קלות.
  • 2 בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף לבן וסמיך, להוסיף את כוס הסוכר ולהקציף עוד כ- 2 דקות.
  • 3 מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני. מוסיפים גם את השמן, מורידים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הקמח ומערבבים כדקה נוספת.
  • 4 משטחים את הבלילה בתבנית בעזרת לקקן או כף ומיישרים אותה לשכבה דקה ואחידה.
  • 5 אופים בתנור למשך כ- 20-25 דקות (בודקים עם קיסם שאמור לצאת יבש).
  • 6 מצננים את הרולדה לחלוטין. מניחים מגבת מטבח, שמים עליה את הרולדה, מגלגלים ושמים בצד.
  • 7 מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג הוניל, מורחים על הרולדה (פותחים אותה לפני) את הריבה וחצי מכמות הקרם, ומפזרים חצי כמות מהאגוזים והשקדים.
  • 8 משטחים כך שהריבה והקצפת יכסו את הרולדה בשכבה אחידה.
  • 9 מגלגלים לרולדה הדוקה ושמים על צלחת הגשה.
  • 10 מורחים את חצי כמות הקרם שנשארה על הרולדה, מפזרים את חצי הכמות של האגוזים והשקדים הקצוצים ומפזרים אבקת סוכר.
  • 11 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 33.9% 9.4% 53.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב