דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רולדת ריבה בטעם של פעם

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 203 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן קלות.
  • 2 בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף לבן וסמיך, להוסיף את כוס הסוכר ולהקציף עוד כ- 2 דקות.
  • 3 מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני. מוסיפים גם את השמן, מורידים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הקמח ומערבבים כדקה נוספת.
  • 4 משטחים את הבלילה בתבנית בעזרת לקקן או כף ומיישרים אותה לשכבה דקה ואחידה.
  • 5 אופים בתנור למשך כ- 20-25 דקות (בודקים עם קיסם שאמור לצאת יבש).
  • 6 מצננים את הרולדה לחלוטין. מניחים מגבת מטבח, שמים עליה את הרולדה, מגלגלים ושמים בצד.
  • 7 מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג הוניל, מורחים על הרולדה (פותחים אותה לפני) את הריבה וחצי מכמות הקרם, ומפזרים חצי כמות מהאגוזים והשקדים.
  • 8 משטחים כך שהריבה והקצפת יכסו את הרולדה בשכבה אחידה.
  • 9 מגלגלים לרולדה הדוקה ושמים על צלחת הגשה.
  • 10 מורחים את חצי כמות הקרם שנשארה על הרולדה, מפזרים את חצי הכמות של האגוזים והשקדים הקצוצים ומפזרים אבקת סוכר.
  • 11 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מרינה צ`אנורוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)714351
חלבונים (גרם)12.21 6.01
פחמימות (גרם)7034
מתוכן סוכרים (גרם)20.17 9.92
שומנים (גרם)44.22 21.75
מתוכם שומן רווי (גרם)12.68 6.24
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.01
כולסטרול (מ"ג)207.78 102.2
נתרן (מ"ג)181.4689.26
סיבים תזונתיים (גרם)4.27 2.1
מים (גרם)31.7615.62
ויטמין A (מק"ג)65.2832.11
ויטמין B (מ"ג)1.720.84
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.340.17
ויטמין B3 (מ"ג)0.520.26
ויטמין B5 (מ"ג)0.690.34
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)26.4313
ויטמין B12 (מק"ג)0.360.18
ויטמין D (מק"ג)0.840.41
ויטמין E (מ"ג)4.232.08
ויטמין K (מק"ג)0.120.06
סידן (מ"ג)94.9246.69
ברזל (מ"ג)1.250.62
מגנזיום (מ"ג)43.7621.52
זרחן (מ"ג)150.9674.26
אבץ (מ"ג)0.970.48
אשלגן (מ"ג)158.9278.17
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.531.24
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.381.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.972.94
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)5.832.87

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 33.9% 9.4% 53.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.57 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.