דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קראלוסקי גיאורגי
קראלוסקי גיאורגי
קראלוסקי גיאורגי
עוגה קלה וטעימה ביותר מהמטבח הגיאורגי

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 165 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 בקערה לשים את הקמח בערימה בינונית, קוביות המרגרינה ואת שאר המצרכים לבצק.
  • 3 ללוש ידנית את כל המצרכים לבצק נעים ורך.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 4 כדורים שווים (אחד מהם יפורר לאחר האפייה לפירורים).
  • 5 לרדד כל כדור לעלה דק על נייר אפייה.
  • 6 להרים את נייר האפייה בעדינות, להניח את העלה על תבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 10 דקות עד להזהבה. יש אפשרות לאפות בתנור על טורבו וכך להכניס 2 תבניות ביחד.
  • 7 לקרר את העלים לאחר האפייה.
  • 8 להכין את הקרם: להקציף את השמנת המתוקה, ולהוסיף את החלב ואינסטנט פודינג הוניל.
  • 9 להניח בתבנית עלה ראשון, למרוח מהקרם, להניח עלה נוסף, שוב למרוח מהקרם, להניח את העלה האחרון, שוב למרוח מהקרם ולבסוף לכסות בפירורי העלה הרביעי. לשמור במקרר ולהתענג.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט את העוגה במקרונים או בכל מה שאוהבים.

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מרינה צ`אנורוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)599363
חלבונים (גרם)8.37 5.07
פחמימות (גרם)6640
מתוכן סוכרים (גרם)20.02 12.14
שומנים (גרם)33.95 20.59
מתוכם שומן רווי (גרם)13.97 8.47
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.090.05
כולסטרול (מ"ג)69.66 42.23
נתרן (מ"ג)194.51117.93
סיבים תזונתיים (גרם)2.37 1.43
מים (גרם)5.083.08
ויטמין A (מק"ג)6.84.12
ויטמין B (מק"ג)0.1377.63
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.211.34
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.02
ויטמין C (מ"ג)0.050.03
ויטמין D (מק"ג)0.090.05
ויטמין E (מ"ג)0.040.03
ויטמין K (מק"ג)0.010.01
סידן (מ"ג)39.1423.73
ברזל (מ"ג)0.120.07
מגנזיום (מ"ג)0.730.44
זרחן (מ"ג)8.855.36
אבץ (מ"ג)0.080.05
אשלגן (מ"ג)11.687.08
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.460.28
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.381.44
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.160.09
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.140.09

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 30.6% 7.5% 59.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.47 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.