דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 165 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קראלוסקי גיאורגי
עוגה קלה וטעימה ביותר מהמטבח הגיאורגי
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 בקערה לשים את הקמח בערימה בינונית, קוביות המרגרינה ואת שאר המצרכים לבצק.
  • 3 ללוש ידנית את כל המצרכים לבצק נעים ורך.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 4 כדורים שווים (אחד מהם יפורר לאחר האפייה לפירורים).
  • 5 לרדד כל כדור לעלה דק על נייר אפייה.
  • 6 להרים את נייר האפייה בעדינות, להניח את העלה על תבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 10 דקות עד להזהבה. יש אפשרות לאפות בתנור על טורבו וכך להכניס 2 תבניות ביחד.
  • 7 לקרר את העלים לאחר האפייה.
  • 8 להכין את הקרם: להקציף את השמנת המתוקה, ולהוסיף את החלב ואינסטנט פודינג הוניל.
  • 9 להניח בתבנית עלה ראשון, למרוח מהקרם, להניח עלה נוסף, שוב למרוח מהקרם, להניח את העלה האחרון, שוב למרוח מהקרם ולבסוף לכסות בפירורי העלה הרביעי. לשמור במקרר ולהתענג.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט את העוגה במקרונים או בכל מה שאוהבים.

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 30.6% 7.5% 59.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב