דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 388 גרם למנה\יחידה (6-7 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל כתף בקר עם פול ואפונה
תבשיל בשר מזין וטעים
  • 1 מבשלים את הבשר במים בסיר נפרד כשעה וחצי. מצננים ופורסים לפרוסות בגודל בינוני ובעובי כס"מ וחצי.
  • 2 בסיר סוטג` בינוני מטגנים את הבצל בשמן הזית עד להזהבה. מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים עוד כדקה.
  • 3 מוסיפים את פרוסות כתף הבקר לסיר ועל אש בינונית-נמוכה מטגנים ומזהיבים תוך כדי ערבוב כ- 10 דקות.
  • 4 מפזרים מעל הבשר את התבלינים (חוץ מאבקת המרק ומיץ הלימון) ומערבבים. מוסיפים את המים הרותחים (אפשר לשלב מציר הבקר שבישלנו) ומבשלים כ- 10 דקות.
  • 5 מוסיפים את אבקת מרק העוף, מיץ הלימון, הפול, האפונה והכוסברה, ומערבבים קלות.
  • 6 לאחר רתיחה מכסים את הסיר, על אש בינונית-נמוכה מבשלים עוד כ- 40 דקות ומוכן.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 20.5% 51.1% 21.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב