דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 148 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דאל עדשים הודי קל להכנה
דאל קטניות פיקנטי וטעים
  • 1 במחבת רחבה מטגנים את הבצלים בשמן הזית למשך כ- 10 דקות.
  • 2 מוסיפים למחבת את העגבניות, הפטריות והקישוא, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 10 דקות עד שכל הירקות מתרככים מעט.
  • 3 בסיר עם ליטר מים מביאים לרתיחה את העדשים (שני הסוגים), מוסיפים אליהם את הירקות מהמחבת, הסלרי הפלפל החריף, הפטרוזיליה והתבלינים.
  • 4 מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במכסה סגור כשעה או עד שהתבשיל מגיע לסמיכות הרצויה. מערבבים מדי פעם (אפשר להוסיף עוד מים רותחים אם המים לא הספיקו).
  • 5 טועמים, מתקנים תיבול ומגישים חם. טעים גם קר!
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.3% 7.4% 20.5% 54.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב