דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חיתוכיות ספוג לטבילה ללא גלוטן
מתאים לטבול בכוס התה
  • 1 מקציפים את החלבונים עם קורט מלח. כשמתחיל להיווצר קצף מסננים ומוסיפים את אבקת הסוכר.
  • 2 ממשיכים להקציף עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
  • 3 מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף.
  • 4 מנפים, מוסיפים את הקמחים ומערבבים היטב.
  • 5 מוסיפים את האגוזים והשקדים ואם בחרתם גם את השוקולד צ`יפס, ומערבבים עד קבלת עיסה אחידה וסמיכה.
  • 6 יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומיישרים.
  • 7 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד הזהבה.
  • 8 מקררים ופורסים לעוגיות צרות ומאורכות/מעוינים/ריבועים - לבחירתכם.
  • 9 שומרים בכלי אטום ובתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 שיטת הכנה נוספת: מקציפים את החלבונים עם קורט מלח. בכלי נפרד טורפים במטרפה חשמלית את החלמונים עם אבקת הסוכר לקצף תפוח, מוסיפים את שאר החומרים תוך טריפה ומקפלים את הקצף בשתיים-שלוש פעמים.
  • 2 אפשר לוותר על השוקולד צ`יפס.
  • 3 אפשר להשתמש בכל שוקולד קצוץ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 18.9% 12.1% 67.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב