דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 183 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קרפצ`יו סלק וסשימי
קרפצ`יו סלק בשילוב דגים, צילום: אנטולי מיכאלוב
  • 1 לוקחים את פרוסות הסלק, מניחים על מגש, בוזקים מעל מיץ לימון וכף שמן זית, מתבלים בקורט מלח גס וקורט פלפל לבן ומשאירים בצד לפרק זמן של כ- 5 דקות.
  • 2 לבינתיים פורסים את הדגים על גבי מגש, בוזקים מעל את המרינדה, מתבלים בקורט מלח גס וקורט פלפל לבן ומתחילים להרכיב את המנה.
  • 3 על גבי צלחת מניחים את פרוסות הסלק (כ- 5 פרוסות בכל צלחת) בצורת עיגול פרוסה אחת אחרי השנייה. מניחים בצדדים 4 נתחי סלמון ומהצד השני 4 נתחי דג מוסר.
  • 4 מפזרים מעל את הצנוניות, המלפפונים ועלי הבייבי רשד.
  • 5 מתבלים במיץ לימון, כף שמן זית, קורט מלח גס וקורט פלפל לבן ומגישים.
  • 6 מערבבים בקערה ומניחים בצד עד להגשה.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את המלפפונים הצעירים ועלי הבייבי. המתכון באדיבות מסעדת הפאלאס היוקרתית - מלון וולדורף אסטוריה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 34.1% 34.8% 24.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב