דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרפצ`יו סלק בשילוב דגים, צילום: אנטולי מיכאלוב

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 183 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לוקחים את פרוסות הסלק, מניחים על מגש, בוזקים מעל מיץ לימון וכף שמן זית, מתבלים בקורט מלח גס וקורט פלפל לבן ומשאירים בצד לפרק זמן של כ- 5 דקות.
  • 2 לבינתיים פורסים את הדגים על גבי מגש, בוזקים מעל את המרינדה, מתבלים בקורט מלח גס וקורט פלפל לבן ומתחילים להרכיב את המנה.
  • 3 על גבי צלחת מניחים את פרוסות הסלק (כ- 5 פרוסות בכל צלחת) בצורת עיגול פרוסה אחת אחרי השנייה. מניחים בצדדים 4 נתחי סלמון ומהצד השני 4 נתחי דג מוסר.
  • 4 מפזרים מעל את הצנוניות, המלפפונים ועלי הבייבי רשד.
  • 5 מתבלים במיץ לימון, כף שמן זית, קורט מלח גס וקורט פלפל לבן ומגישים.
  • 6 מערבבים בקערה ומניחים בצד עד להגשה.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את המלפפונים הצעירים ועלי הבייבי. המתכון באדיבות מסעדת הפאלאס היוקרתית - מלון וולדורף אסטוריה.

- פרסומת -

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)187103
חלבונים (גרם)12.86 7.04
פחמימות (גרם)95
מתוכן סוכרים (גרם)5.12 2.8
שומנים (גרם)12.61 6.91
מתוכם שומן רווי (גרם)2.34 1.28
כולסטרול (מ"ג)35.7 19.56
נתרן (מ"ג)731.64400.9
סיבים תזונתיים (גרם)2.49 1.36
מים (גרם)143.3478.54
ויטמין A (מק"ג)16.59.04
ויטמין B (מ"ג)5.182.84
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.08
ויטמין B3 (מ"ג)3.621.99
ויטמין B5 (מ"ג)0.860.47
ויטמין B6 (מ"ג)0.360.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)89.4349
ויטמין B12 (מק"ג)1.570.86
ויטמין C (מ"ג)15.968.74
ויטמין E (מ"ג)1.120.61
ויטמין K (מק"ג)0.690.38
סידן (מ"ג)41.722.85
ברזל (מ"ג)1.10.6
מגנזיום (מ"ג)36.8620.2
זרחן (מ"ג)159.9287.63
אבץ (מ"ג)0.630.35
אשלגן (מ"ג)489.26268.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.580.86
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.10.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.360.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.821
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.20.66

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 34.1% 34.8% 24.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.