דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 454 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ברוקולי על מצע פירה
  • אופן הכנת הברוקולי:
  • 1 לפרק את ראש הברוקולי לפלחים נפרדים.
  • 2 להרתיח מספר דקות במים רותחים.
  • 3 להעביר למסננת ולשטוף במים קרים.
  • אופן הכנת הפירה:
  • 1 לקלוף את תפוחי האדמה, לשטוף ולפרוס לפרוסות.
  • 2 למלא סיר במים בגובה תפוחי האדמה ולהרתיח עד שיתרככו.
  • 3 להוסיף לסיר מרגרינה, מרק עוף, מלח ופלפל שחור.
  • 4 כאשר תפוחי האדמה רכים מאוד לכבות את האש.
  • 5 להוציא את תפוחי האדמה מן הסיר ולמעוך אותם למחית בעזרת ממחה או מטחנת ירקות.
  • 6 לטגן את הבצל הקצוץ במעט שמן ולקרר.
  • 7 להוסיף את הבצל המטוגן אל ממחה תפוחי האדמה ולערבב קלות עד שהפירה אחיד.
  • 8 לסדר את פירה תפוחי האדמה בכלי ולסדר עליו את פרחי הברוקולי.
  • 9 לתבל את התבשיל בפפריקה גרוסה ובבזיליקום.
  • 10 לפני ההגשה לפזר את עלי הפטרוזיליה מעל.
  • 11 בתיאבון !
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
כדי להפוך את המתכון לבריא יותר, מומלץ להמיר את המרגרינה לשמן זית - 2 כפות.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.6% 10.8% 9.4% 68.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב