דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת פיסטוק וקרם מסקרפונה
עוגה מרשימה שכולם יאהבו!
  • הכנת העוגה:
  • 1 בקערה אחת לערבב יחד את המצרכים היבשים.
  • 2 בקערה שנייה לערבב יחד את המצרכים הרטובים (יחד עם הביצים ומחית הפיסטוקים (ראו הערה לגבי הכנת מחית הפיסטוקים).
  • 3 לאחד בין שתי הקערות ולטרוף היטב. להעביר לתבנית בקוטר 24/26 ס"מ.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • הכנת הקרם:
  • 1 להקציף את השמנת המתוקה לקציפה עדינה.
  • 2 להקציף בנפרד את המסקרפונה עם הסוכר עד למרקם אוורירי.
  • 3 לקפל את הקצפת לתוך הגבינה ולזלף מעל העוגה כשהיא קרה.
  • 4 ניתן לקשט בפיסטוקים ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24/26 ס"מ.

את מחית הפיסטוק יש להכין מ- 150 גרם פיסטוקים, לטחון דק דק ולהוסיף 35 מ"ל מים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 34.5% 10.9% 53.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב