דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת פיסטוק וקרם מסקרפונה
עוגת פיסטוק וקרם מסקרפונה
עוגת פיסטוק וקרם מסקרפונה
עוגה מרשימה שכולם יאהבו!

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת העוגה:
  • 1 בקערה אחת לערבב יחד את המצרכים היבשים.
  • 2 בקערה שנייה לערבב יחד את המצרכים הרטובים (יחד עם הביצים ומחית הפיסטוקים (ראו הערה לגבי הכנת מחית הפיסטוקים).
  • 3 לאחד בין שתי הקערות ולטרוף היטב. להעביר לתבנית בקוטר 24/26 ס"מ.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • הכנת הקרם:
  • 1 להקציף את השמנת המתוקה לקציפה עדינה.
  • 2 להקציף בנפרד את המסקרפונה עם הסוכר עד למרקם אוורירי.
  • 3 לקפל את הקצפת לתוך הגבינה ולזלף מעל העוגה כשהיא קרה.
  • 4 ניתן לקשט בפיסטוקים ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24/26 ס"מ.

את מחית הפיסטוק יש להכין מ- 150 גרם פיסטוקים, לטחון דק דק ולהוסיף 35 מ"ל מים.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של הילה רשתי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)289334
חלבונים (גרם)5.57 6.44
פחמימות (גרם)2732
מתוכן סוכרים (גרם)14.03 16.24
שומנים (גרם)17.62 20.38
מתוכם שומן רווי (גרם)5.18 5.99
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)82.74 95.72
נתרן (מ"ג)135.41156.66
סיבים תזונתיים (גרם)0.42 0.49
מים (גרם)12.9514.98
ויטמין A (מק"ג)27.231.47
ויטמין B (מ"ג)0.40.46
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.3
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.999.24
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.18
ויטמין D (מק"ג)0.350.4
ויטמין E (מ"ג)0.180.21
ויטמין K (מק"ג)0.050.06
סידן (מ"ג)24.9728.89
ברזל (מ"ג)0.670.78
מגנזיום (מ"ג)13.2915.38
זרחן (מ"ג)33.6638.94
אבץ (מ"ג)0.430.5
אשלגן (מ"ג)23.7427.46
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.320.38
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.31
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.72
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.67

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 34.5% 10.9% 53.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.54 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.