עוגה טעימה ובריאה
1. להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם הסוכר למשך כ- 4 דקות.
2. בקערה נפרדת לערבב היטב את החלמונים, השמנת הצמחית והשמן.
3. מוסיפים את הקמח עם אבקת האפייה ומערבבים.
4. מוסיפים את הקוקוס, האגוזים והשוקולד, ומערבבים היטב לבלילה חלקה.
5. מקפלים פנימה בעדינות את קצף החלבונים, מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות בטורבו למשך 30-40 דקות. בודקים בעזרת קיסם שהעוגה יבשה ומוכנה ומוציאים מהתנור.
6. בתיאבון