דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה (כ- 9 קבבים ארוכים (תלוי בגודל ובאורך))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קבב אסיאתי
שיפוד קבב איכותי וטעים
  • 1 מערבבים את הבשר (30% צוואר, 30% צלעות, 30% חזה ו- 10% שומן טלה) ביחד עם השום, הבצל הירוק, הכוסברה, הג`ינג`ר, הפלפל האדום החריף ושמן השומשום, ולשים לתערובת אחידה.
  • 2 מערבבים היטב את כל מרכיבי התיבול ומתבלים את תערובת הקבבים.
  • 3 מקבבים את הבשר על שיפודים, חשוב שהבשר יהיה צמוד ומהודק לשיפוד על מנת שלא יתפרק בצלייה. נותנים לשיפודים לנוח לפחות חצי שעה לפני הצלייה (מומלץ להכין יום לפני ולשמור במקרר).
  • 4 מחממים גריל/מחבת פסים עם מעט שמן זית וצולים את השיפודים עד להשחמה מכל הצדדים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגשה: מפזרים מעל מעט בצל ירוק.

התבלינים והתיבול במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 24.7% 50.5% 22.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב