דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (כ- 9 קבבים ארוכים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קבב אסיאתי
שיפוד קבב איכותי וטעים
  • 1 חותכים את כל הירקות: כותשים את השום, חותכים את הבצל הירוק לטבעות, קוצצים את הכוסברה, את הג`ינג`ר ואת הפלפל החריף.
  • 2 מערבבים את כל הירקות עם הבשר (30% צוואר, 30% צלעות, 30% חזה ו- 10% שומן טלה) ועם כף שמן שומשום. לשים לתערובת אחידה.
  • 3 מתבלים את התערובת: סויה, מירין, רוטב צ`ילי מתוק, פלפל לבן וכף רוטב דגים (לא חובה).
  • 4 מקבבים את הבשר על שיפודים, חשוב שהבשר יהיה צמוד ומהודק לשיפוד על מנת שלא יתפרק בצלייה.
  • 5 נותנים לשיפודים לנוח לפחות חצי שעה לפני שצולים אותם (מומלץ להכין יום לפני ולשמור במקרר).
  • 6 מחממים גריל/מחבת פסים עם מעט שמן זית וצולים את השיפודים עד להשחמה מכל הצדדים.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגשה: מפזרים מעל מעט בצל ירוק.

הערך התזונתי לא כולל את רוטב הדגים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 24.8% 50.5% 22.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב