דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קבב אסיאתי
קבב אסיאתי
שיפוד קבב איכותי וטעים

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (כ- 9 קבבים ארוכים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 חותכים את כל הירקות: כותשים את השום, חותכים את הבצל הירוק לטבעות, קוצצים את הכוסברה, את הג`ינג`ר ואת הפלפל החריף.
  • 2 מערבבים את כל הירקות עם הבשר (30% צוואר, 30% צלעות, 30% חזה ו- 10% שומן טלה) ועם כף שמן שומשום. לשים לתערובת אחידה.
  • 3 מתבלים את התערובת: סויה, מירין, רוטב צ`ילי מתוק, פלפל לבן וכף רוטב דגים (לא חובה).
  • 4 מקבבים את הבשר על שיפודים, חשוב שהבשר יהיה צמוד ומהודק לשיפוד על מנת שלא יתפרק בצלייה.
  • 5 נותנים לשיפודים לנוח לפחות חצי שעה לפני שצולים אותם (מומלץ להכין יום לפני ולשמור במקרר).
  • 6 מחממים גריל/מחבת פסים עם מעט שמן זית וצולים את השיפודים עד להשחמה מכל הצדדים.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגשה: מפזרים מעל מעט בצל ירוק.

הערך התזונתי לא כולל את רוטב הדגים.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של בת-חן דיאמנט

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)160171
חלבונים (גרם)15.52 16.59
פחמימות (גרם)77
מתוכן סוכרים (גרם)0.47 0.5
שומנים (גרם)7.6 8.13
מתוכם שומן רווי (גרם)2.2 2.36
כולסטרול (מ"ג)42.22 45.13
נתרן (מ"ג)301.37322.12
סיבים תזונתיים (גרם)0.67 0.71
מים (גרם)58.3762.39
ויטמין A (מק"ג)25.627.36
ויטמין B (מ"ג)4.354.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.13
ויטמין B3 (מ"ג)3.473.71
ויטמין B5 (מ"ג)0.420.44
ויטמין B6 (מ"ג)0.290.31
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.8619.09
ויטמין B12 (מק"ג)1.371.47
ויטמין C (מ"ג)5.636.02
ויטמין E (מ"ג)0.840.89
ויטמין K (מק"ג)52.2355.83
סידן (מ"ג)25.2326.96
ברזל (מ"ג)1.992.13
מגנזיום (מ"ג)17.8219.04
זרחן (מ"ג)128.05136.88
אבץ (מ"ג)3.73.96
אשלגן (מ"ג)279.37298.62
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.780.83
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.750.8
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.492.66
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.442.6

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 24.8% 50.5% 22.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?