מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 257 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מנת לוקוס טעימה במיוחד
- 1 הכנת הדג לפני צריבה: מנקים את פילה הדג מעצמות וחותכים למנות אישיות.
- 2 הכנת הפירה: מבשלים את הבטטה ותפוח האדמה עד ריכוך, מסננים מהמים ומועכים לפירה. מוסיפים את קוביות החמאה ומתבלים במלח ופלפל לבן.
- 3 צריבת הדג: מחממים מחבת פסים, כאשר המחבת חמה ומעלה מעט עשן מוסיפים כף שמן זית ומניחים את הדג כאשר צד העור כלפי מטה ומתבלים במלח, פלפל לבן ותימין.
- 4 הופכים את הדג לצד השני כאשר צבעו הופך ללבן בקצוות וצורבים לעוד שתי דקות.
- 5 להגשה: מניחים את פירה הבטטה ומעליו את הדג. סוחטים מעט ליים/לימון מעל הדג ומתענגים.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את מיץ הלימון/הליים מעל הדגים. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.4% |
13.3% |
58.2% |
25.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב