מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 247 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קינואה בריאה עם מגוון ירקות
- 1 מחממים את שמן הזית במחבת רחבה, מוסיפים את הירקות החתוכים, מערבבים מדי פעם ומבשלים במכסה סגור כרבע שעה.
- 2 מוסיפים לירקות את התבלינים וממשיכים לבשל עוד כ- 10 דקות.
- 3 בזמן בישול הירקות מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים (כ- 3 כוסות, או שמבשלים בכוס וחצי מים והם נספגים בקינואה). כשהקינואה מתרככת (לאחר כרבע שעה) מסננים אותה מהמים ומוסיפים אותה למחבת עם הירקות.
- 4 מערבבים הכל יחד בעדינות במחבת על אש נמוכה לכ- 5 דקות למיזוג הטעמים ומגישים מיד.
- 5 טעים גם למחרת כשקר. בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.3% |
14.1% |
12.9% |
63.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב