מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 368 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל מזין שמתאים לכולם
- 1 משרים את העדשים הירוקות למשך לילה בהרבה מים, שוטפים ומסננים. משרים במים גם את האורז הבסמטי למשך שעה, שוטפים ומסננים.
- 2 מטגנים את הבצלים בשמן הזית במחבת גדולה ורחבה למשך כ- 10 דקות.
- 3 מוסיפים אליהם את השום והסלרי, וממשיכים לטגן כ- 5 דקות נוספות.
- 4 מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים כ- 5 דקות נוספות.
- 5 מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומכסים הכל במים רותחים (כליטר, תלוי בגודל המחבת).
- 6 מערבבים הכל היטב, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים במכסה ומבשלים כשעה (מערבבים מדי פעם).
- 7 כשהכל רך מעבירים לכלי הגשה ואוכלים חם.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.9% |
5.7% |
13.1% |
68.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב