דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 31 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות ספירלה בטעם שוקו-וניל
עוגיות ספירלה נפלאות לאירוח
  • 1 מוציאים 3 כפות מכמות הקמח ומניחים בצד.
  • 2 בקערה מכניסים את יתרת הקמח, הביצה, החלב, השמן, הסוכר, סוכר הוניל והחמאה, ולשים ביד עד ליצירת בצק אחיד.
  • 3 חותכים את הבצק לשני חלקים שווים. בחלק אחד מוסיפים את הקמח שהשארנו בצד, לשים, עוטפים ומכניסים למקרר לחצי שעה. לחלק השני מוסיפים את אבקת הקקאו והמים ולשים עד שנהיה לבצק צבע אחיד. גם אותו עוטפים ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  • 4 לאחר חצי שעה מוציאים ומחלקים כל צבע לשתי חלקים.
  • 5 מרדדים את הבצק הלבן למלבן וגם את הבצק החום מרדדים למלבן באותו גודל. את שניהם מרדדים דק כמה שאפשר.
  • 6 מניחים את הבצק החום על הלבן, מיישרים קצוות ומגלגלים לצורת רולדה.
  • 7 בעזרת סכין מקומחת (טובלים בקמח) חותכים עיגולים בעובי 1/2 ס"מ ומשכיבים בתבנית אפייה.
  • 8 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 8 דקות.
  • 9 מוציאים, מחכים שיצטנן וכך חוזרים על אותה פעולה עם שני החלקים הנוספים של הבצקים שנותרו.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 23.8% 8.7% 67.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב