דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 343 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
רוסטביף אנטריקוט עם צ`אטני תפוחים
רוסטביף מיוחד לראש השנה, צילום: דניאל לילה
  • 1 הכנת הצ`אטני: מביאים לרתיחה את כל המצרכים בסיר (התפוחים צריכים להיות קלופים, נקיים מליבה, חצויים וחתוכים לפרוסות דקות), מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ- 20 דקות למרקם של ריבה דלילה. מקררים לטמפרטורת החדר.
  • 2 מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 3 צולים את נתח האנטריקוט, פורסים ומגישים: מברישים את האנטריקוט בחרדל, מצפים בתערובת התבלינים והמלח הגס ומניחים על רשת. תחת הרשת מניחים תבנית אפייה עם מים בגובה 2 ס"מ.
  • 4 צולים במשך כ- 40 דקות לדרגת עשייה מדיום, מוציאים ונותנים לבשר לנוח במשך 10 דקות לפני הפריסה.
  • 5 ‏פורסים את הרוסטביף לפרוסות דקות ומניחים בצלחת הגשה. יוצקים מעל את הצ`אטני. מומלץ להגיש עם מחית בטטות או גזר.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הפלפל האדום/הירוק/השחור. התבלינים השלמים מעשירים את טעמו של הבשר ומוסיפים לו גם פריכות נהדרת. המתכון באדיבות טיב טעם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 30.1% 46.7% 19.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב