דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

17 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (16-18 עוגיות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות שושנים עם קרם וניל
עוגיות מרשימות וטעימות
  • 1 בקערה מועכים היטב את המרגרינה עם החלמונים, הסוכר, סוכר הוניל, אבקת האפייה ומיץ התפוזים.
  • 2 מוסיפים בהדרגה את הקמח ולשים לבצק נעים ורך.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 2 כדורים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כשעה למנוחה.
  • 4 הכנת הקרם: מקציפים בימקסר את החלבונים עד שנוצר קצף לבן, מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף לקצף חזק. מוסיפים את הפודינג וניל וממשיכים להקציף עוד 2-3 דקות.
  • 5 מרדדים את כדורי הבצק לעלה דק בעובי ס"מ אחד, מורחים את קצף החלבונים (הקרם) על העלה ומגלגלים (כך נוצרת צורת נחש).
  • 6 חותכים את הנחש לפרוסות בעובי של 3 ס"מ, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהחיתוך כלפי מעלה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך כ- 25-30 דקות. לפדר באבקת סוכר (לא חובה).
  • 7 בהצלחה ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לפני האפייה בעזרת שתי האצבעות והאגודל לחנוק טיפה את העוגייה - כך נוצרת צורה יותר יפה.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר. זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק. לשדרוג יש אפשרות להחליף את פודינג הוניל לטעם תות (פודינג ורוד) ולהוסיף על כל עלה חצי כוס אגוזים קצוצים דק (מוסיף וגם טעים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 19.6% 7.8% 72.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב