דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 335 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פיתה טוסט פסטרמה
טוסט פסטרמה קל וטעים בפיתה, צילום: דני לרנר
  • 1 לחמם את הטוסטר מראש ל- 180 מעלות.
  • 2 לערבב ביחד את הקטשופ והמיונז.
  • 3 לחצות את הפיתות ולמרוח מבפנים בקטשופ והמיונז המעורבבים.
  • 4 לסדר בכל פיתה את פרוסות הפסטרמה משני הסוגים.
  • 5 למלא את הפיתות בעגבניות, בגזר ובמלפפונים.
  • 6 להעביר לטוסטר ולחמם כ- 2 דקות (אין צורך ללחוץ על הפיתה).
  • 7 להתענג מיד חיוך

המתכון באדיבות השפית מיכל לוי-אלחלל לזוגלובק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 7.7% 20.9% 69.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב