דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טוסט פסטרמה קל וטעים בפיתה, צילום: דני לרנר

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 335 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את הטוסטר מראש ל- 180 מעלות.
  • 2 לערבב ביחד את הקטשופ והמיונז.
  • 3 לחצות את הפיתות ולמרוח מבפנים בקטשופ והמיונז המעורבבים.
  • 4 לסדר בכל פיתה את פרוסות הפסטרמה משני הסוגים.
  • 5 למלא את הפיתות בעגבניות, בגזר ובמלפפונים.
  • 6 להעביר לטוסטר ולחמם כ- 2 דקות (אין צורך ללחוץ על הפיתה).
  • 7 להתענג מיד חיוך

המתכון באדיבות השפית מיכל לוי-אלחלל לזוגלובק.

- פרסומת -

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)376112
חלבונים (גרם)18.56 5.55
פחמימות (גרם)6118
מתוכן סוכרים (גרם)7.31 2.19
שומנים (גרם)6.83 2.04
מתוכם שומן רווי (גרם)0.72 0.21
כולסטרול (מ"ג)32.45 9.7
נתרן (מ"ג)1,095327.36
סיבים תזונתיים (גרם)2.08 0.62
מים (גרם)154.5946.2
ליקופן (מ"ג)2.660.79
ויטמין A (מק"ג)238.9871.42
ויטמין B (מ"ג)1.40.42
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.880.26
ויטמין B5 (מ"ג)0.250.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.130.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)22.586.75
ויטמין C (מ"ג)15.554.65
ויטמין E (מ"ג)0.720.22
ויטמין K (מק"ג)17.515.23
סידן (מ"ג)24.127.21
ברזל (מ"ג)0.460.14
מגנזיום (מ"ג)19.135.72
זרחן (מ"ג)42.112.58
אבץ (מ"ג)0.310.09
אשלגן (מ"ג)375.27112.16
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 7.7% 20.9% 69.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.