דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (8 מנות מכל רולדה (סה"כ 2 רולדות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פילו במילוי תפוחים מקורמלים, אגוזים ושקדים
פילו תפוחים טעים וקל להכנה
  • הכנת המלית:
  • 1 לשים את התפוחים, החמאה, הסוכר, מיץ הלימון וגרידת הלימון במחבת עמוקה ולערבב כל הזמן עד שהסוכר נמס.
  • 2 כשהסוכר נמס להכניס את הקינמון, האגוזים והשקדים, ולא להפסיק לערבב.
  • 3 לסיום להוסיף את אינסטנט הפודינג ולערבב עד שהוא נעלם בעיסה.
  • 4 להניח בצד לקירור.
  • הרכבת המנה:
  • 1 בחבילת עלי פילו יש 14 עלים - להכין 2 ערמות של 7 עלים אחד על גבי השני (יוצאות 2 רולדות שבכל אחת 7 עלים. כמובן שאפשר לחלק ליותר רולדות עם פחות עלים - לשיקולכם).
  • 2 בין כל עלה לעלה לרסס עם תרסיס שמן/חמאה. לסיום בעלה השביעי האחרון לרסס על כולו מכל הכיוונים.
  • 3 לפזר בקצה ערימת העלים הראשונה 3 כפות פירורי לחם ומעל מחצית מהמילוי. לגלגל לרולדה ולשים על תבנית עם נייר אפייה משומן. לרסס את הרולדה עם תרסיס שמן/חמאה מכל הכיוונים ולפזר שומשום. אותו הדבר לעשות עם הרולדה השנייה.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20-30 דקות עד להזהבה מכל הכיוונים. הכי טעים לאכול לצד גלידת וניל וסירופ מייפל מעל.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 14% 9.1% 72.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב