דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל קערות ההגשה האישיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרם ברולה עם שוקולד לבן
קרם ברולה עם טוויסט, צילום: לינדט
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 150 מעלות.
  • 2 מקציפים את החלמונים עם הסוכר והמלח בקערה עמידה לחום.
  • 3 מחממים את השמנת המתוקה כמעט עד לרתיחה, שופכים לתוכה את השוקולד הלבן הקצוץ ומערבבים עד ליצירת מרקם חלק.
  • 4 מערבבים באיטיות בתנועות קיפול את השמנת עם השוקולד יחד עם קציפת החלמונים.
  • 5 שופכים את התערובת ל- 6 תבניות אישיות, וממקמים אותן על תבנית אפייה מלאה עד האמצע במים רותחים ליצירת תנור אדים.
  • 6 אופים בתנור במשך 30-35 דקות, מוציאים מהתנור ומחכים שיתקרר.
  • 7 מקרמלים את הסוכר מעל לפני ההגשה.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 6 קעריות או קונכיות אפייה אישיות (120 מ"ל).

באדיבות לינדט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 47.1% 6.8% 40.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.99 (1.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב