דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (12-15 יחידות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אקלר במילוי קרם וניל
פחזניות ארוכות מהמטבח הצרפתי עם קרם וניל
  • 1 להרתיח את המים עם הסוכר והמחמאה, להוריד מהאש ולקרר מעט.
  • 2 להוסיף את הקמח, לערבב מהר וחזק ולקרר מעט.
  • 3 להוסיף את הביצים בהדרגה (אחרי כל ביצה לערבב היטב).
  • 4 למלא את העיסה בשקית זילוף עם צנתר כוכב, ולזלף על נייר אפייה בתוך תבנית צורות של אצבעות ארוכות.
  • 5 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להזהבה. להשאיר את האקלרים בתנור למשך כ- 20 דקות כדי שיתקררו אחרת הם ייפלו.
  • 6 להכין את קרם הוניל לפי ההוראות, לחצות את הפחזניות ולמלא אותן בקרם.
  • 7 לפזר אבקת סוכר לפי הטעם ולקשט כיד הדמיון.
  • 8 הרי לכם אקלר וניל מושלם - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לזגג מעל האקלרים סירופ שוקולד.

הערך התזונתי לא כולל את סירופ השוקולד לקישוט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 33.5% 13.3% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב