סושי דג וירקות ביתי
1. לבשל את האורז עם כל שאר המצרכים למשך כ- 20 דקות (אמור לצאת אורז דביק) ולקרר היטב.
2. להניח על המחצלת אצה אחת, לפזר עליה את האורז בשכבה אחידה ולהדק.
3. לסדר בקצה אחד כמה רצועות של סלמון וכמה רצועות של ירקות, ולגלגל עם המחצלת תוך כדי הידוק.
4. להוציא את המחצלת בזהירות, להניח את גליל הסושי בצד וככה להמשיך את השאר הרולים.
5. בסכין חדה לחתוך את הרולים לפרוסות (כל רול כ- 8 יחידות).
6. להניח על כלי הגשה בתוספת ג`ינג`ר כבוש, וואסבי, רוטב סויה, רוטב טריאקי וספייסי מיונז. הרי לכם סושי ביתי טעים וקל להכנה.
7. בתיאבון