דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה פירורים טעימה
אחת העוגות הטעימות עם הקפה
  • 1 הכנת מלית הגבינה: מקציפים את השמנת מתוקה עם אינסטנט הפודינג, תמצית הוניל ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה אך רכה. טורפים היטב את הגבינות על מנת להכניס אוויר למרקם. מחברים יחד את שתי התערובות.
  • 2 הכנת הבצק: מערבבים יחד את כל מצרכי הבצק ביד עד לקבלת בצק (לישה קצרה ביד, הבצק אמור להיות רך ועדין).
  • 3 מחלקים את הבצק לשני חצאים. את החלק האחד מרפדים בתחתית התבנית (קוטר 26/28 ס"מ) ואת החלק השני משטחים ומניחים על גבי נייר אפייה בתבנית אחרת.
  • 4 מכניסים את שני חלקי הבצק לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 8 דקות, מוציאים ומגרדים לפירורים את החלק שהונח על גבי נייר האפייה.
  • 5 הרכבת העוגה: על שכבת הבצק האפויה בתבנית מניחים (רצוי) שקף על מנת למנוע הידבקות של העוגה לתבנית, שופכים את מלית הגבינה, מעל מפזרים את פירורי הבצק ומכניסים לקירור ל- 4 שעות מינימום.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 26/28 ס"מ (גובה העוגה ישתנה בהתאם).

שיטת ההכנה כוללת אפייה וקירור. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 35.1% 9.9% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב