דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה פירורים טעימה
עוגת גבינה פירורים טעימה
אחת העוגות הטעימות עם הקפה

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 הכנת מלית הגבינה: מקציפים את השמנת מתוקה עם אינסטנט הפודינג, תמצית הוניל ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה אך רכה.
  • 2 טורפים היטב את הגבינות על מנת להכניס אוויר למרקם.
  • 3 מחברים יחד את שתי התערובות.
  • 4 הכנת הבצק: מערבבים יחד את כל מצרכי הבצק ביד עד לקבלת בצק (לישה קצרה ביד, הבצק אמור להיות רך ועדין).
  • 5 מחלקים את הבצק לשני חצאים. את החלק האחד מרפדים בתחתית התבנית (קוטר 26/28 ס"מ) ואת החלק השני משטחים ומניחים על גבי נייר אפייה בתבנית אחרת.
  • 6 מכניסים את שני חלקי הבצק לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 8 דקות, מוציאים ומגרדים לפירורים את החלק שהונח על גבי נייר האפייה.
  • 7 הרכבת העוגה: על שכבת הבצק האפויה בתבנית מניחים (רצוי) שקף על מנת למנוע הידבקות של העוגה לתבנית, שופכים את מלית הגבינה, מעל מפזרים את פירורי הבצק ומכניסים לקירור ל- 4 שעות מינימום.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 26/28 ס"מ (גובה העוגה ישתנה בהתאם).

שיטת ההכנה כוללת אפייה וקירור. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור העוגה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של הילה רשתי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)392320
חלבונים (גרם)6.91 5.64
פחמימות (גרם)3730
מתוכן סוכרים (גרם)14.28 11.65
שומנים (גרם)24.44 19.94
מתוכם שומן רווי (גרם)14.22 11.6
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.120.09
כולסטרול (מ"ג)105.5 86.07
נתרן (מ"ג)205.63167.77
סיבים תזונתיים (גרם)1.41 1.15
מים (גרם)6.65.38
ויטמין A (מק"ג)13.611.1
ויטמין B (מ"ג)0.20.16
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)43.26
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.06
ויטמין D (מק"ג)0.290.24
ויטמין E (מ"ג)0.090.07
ויטמין K (מק"ג)0.030.02
סידן (מ"ג)54.0344.08
ברזל (מ"ג)0.150.12
מגנזיום (מ"ג)1.040.85
זרחן (מ"ג)16.8413.74
אבץ (מ"ג)0.110.09
אשלגן (מ"ג)12.2610
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.14
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.320.26
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.290.24

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 35.1% 9.9% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?