דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 209 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת רד וולווט (קטיפה אדומה)
תודו שבא לכם ביס!, צילום: אלי סגל, סטיילינג: נועה קנאריק
  • 1 מקציפים את הביצים, החלמון והסוכר לתערובת תפוחה.
  • 2 מזלפים את השמן בזילוף איטי.
  • 3 מערבבים את היבשים בקערה.
  • 4 מוסיפים את היבשים והרוויון לסירוגין (1/3 מכמות היבשים, מחצית מהרוויון וכן הלאה).
  • 5 מוסיפים את החומץ, תמצית הוניל וצבע המאכל האדום, ומערבבים לאיחוד.
  • 6 יוצקים לתבנית בקוטר 20 ס"מ משומנת ואופים כ- 50-55 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
  • 7 מצננים את העוגה צינון מלא.
  • 8 מכינים את הקרם: מקרימים את החמאה עד לקבלת קרם רך (עם וו גיטרה במיקסר), מוסיפים את הגבינה בהדרגה ומוסיפים את אבקת הסוכר עד לקבלת קרם חלק.
  • 9 חותכים ל- 3 שכבות ומורחים את הקרם בין השכבות ומסביב לעוגה.
  • 10 הרי לכם עוגת רד וולווט (קטיפה אדומה) נהדרת.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 20 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את צבע המאכל האדום.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 33.8% 4.9% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב