דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מרק דלורית ואפונה
שילוב נהדר של דלורית ואפונה במרק אחד
  • 1 לסיר בינוני מכניסים את כל מרכיבי המרק מלבד השמנת, הסוכר, הכוסברה, המוסקט והאפונה, וממלאים את הסיר במים. המים אמורים לכסות את המרכיבים + עוד 2 כוסות. מבשלים עד לריכוך תפוח האדמה והדלורית (כ- 20 דקות).
  • 2 טוחנים בבלנדר או בעזרת בלנדר מוט את המרק ביחד עם השמנת, הסוכר, הכוסברה והמוסקט וממשיכים בבישול כ- 10 דקות. יכול להיות שיהיו לכם מעט מדי מים או יותר מדי. עדיף להתחיל לטחון עם פחות מים ואז להוסיף בהדרגה עד לדרגת הסמיכות הרצויה. אם יש מעט מדי מים כמובן שצריך להוסיף עד לדרגת הסמיכות הרצויה. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 3 מוסיפים את האפונה ומביאים לרתיחה.
  • 4 מוזגים לקערת מרק, מזלפים מעל מעט שמן זית ומעט שמנת ומעטרים בעלי כוסברה לפי הטעם.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.8% 33.4% 7.3% 50.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב