דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (מנה = משולש פיצה אחד)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה
איזו תוספת אתם מעדיפים על הפיצה שלכם?
  • 1 מכינים את הבצק עם וו לישה (להשתמש בהתחלה בכוס מים אחת, ולהוסיף לפי הצורך), לשים עד לקבלת בצק אחיד.
  • 2 מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ומשאירים להתפחה עד להכפלת הנפח.
  • 3 מכניסים את כל החומרים של הרוטב למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב.
  • 4 מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
  • 5 מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים שוויים.
  • 6 מרדדים את הכדורים לגודל התבניות, משמנים מעט את התבניות. מניחים עליהם את הבצק.
  • 7 מורחים את הרוטב, מפזרים מעל את הגבינה ושמים את התוספות הרצויות.
  • 8 אופים כ- 15-20 דקות עד שדפנות הפיצה מעט שחומות והגבינה מבעבעת.
  • 9 בתיאבון חיוך

גם לי אין תבניות לפיצה (עדיין!!) אבל יש לי פטנט מושלם לצורה מושלמת לפיצה. למי אין היום תבניות קפיציות לעוגה? או תחתיות של רינגים? אז זה הפתרון, תחתיות של תבניות ורינגים - ויש לכם פיצה עם הצורה המושלמת. המתכון מיועד ל- 3 מגשי פיצות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 19.4% 14.6% 63.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב