1. מכינים את הבצק עם וו לישה (להשתמש בהתחלה בכוס מים אחת, ולהוסיף לפי הצורך), לשים עד לקבלת בצק אחיד.
2. מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ומשאירים להתפחה עד להכפלת הנפח.
3. מכניסים את כל החומרים של הרוטב למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב.
4. מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
5. מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים שוויים.
6. מרדדים את הכדורים לגודל התבניות, משמנים מעט את התבניות. מניחים עליהם את הבצק.
7. מורחים את הרוטב, מפזרים מעל את הגבינה ושמים את התוספות הרצויות.
8. אופים כ- 15-20 דקות עד שדפנות הפיצה מעט שחומות והגבינה מבעבעת.
9. בתיאבון
גם לי אין תבניות לפיצה (עדיין!!) אבל יש לי פטנט מושלם לצורה מושלמת לפיצה. למי אין היום תבניות קפיציות לעוגה? או תחתיות של רינגים? אז זה הפתרון, תחתיות של תבניות ורינגים - ויש לכם פיצה עם הצורה המושלמת. המתכון מיועד ל- 3 מגשי פיצות.