דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
איזו תוספת אתם מעדיפים על הפיצה שלכם?

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (מנה = משולש פיצה אחד)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מכינים את הבצק עם וו לישה (להשתמש בהתחלה בכוס מים אחת, ולהוסיף לפי הצורך), לשים עד לקבלת בצק אחיד.
  • 2 מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ומשאירים להתפחה עד להכפלת הנפח.
  • 3 מכניסים את כל החומרים של הרוטב למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב.
  • 4 מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
  • 5 מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים שוויים.
  • 6 מרדדים את הכדורים לגודל התבניות, משמנים מעט את התבניות. מניחים עליהם את הבצק.
  • 7 מורחים את הרוטב, מפזרים מעל את הגבינה ושמים את התוספות הרצויות.
  • 8 אופים כ- 15-20 דקות עד שדפנות הפיצה מעט שחומות והגבינה מבעבעת.
  • 9 בתיאבון חיוך

גם לי אין תבניות לפיצה (עדיין!!) אבל יש לי פטנט מושלם לצורה מושלמת לפיצה. למי אין היום תבניות קפיציות לעוגה? או תחתיות של רינגים? אז זה הפתרון, תחתיות של תבניות ורינגים - ויש לכם פיצה עם הצורה המושלמת. המתכון מיועד ל- 3 מגשי פיצות.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של עמליה פפו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)148157
חלבונים (גרם)4.35 4.61
פחמימות (גרם)1920
מתוכן סוכרים (גרם)1.4 1.48
שומנים (גרם)5.8 6.15
מתוכם שומן רווי (גרם)1.34 1.42
כולסטרול (מ"ג)4.13 4.37
נתרן (מ"ג)650.09688.53
סיבים תזונתיים (גרם)0.8 0.84
מים (גרם)42.1444.63
ליקופן (מ"ג)0.740.78
ויטמין A (מק"ג)12.2612.98
ויטמין B (מ"ג)0.280.3
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.180.19
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.365.68
ויטמין C (מ"ג)4.224.47
ויטמין E (מ"ג)0.160.17
ויטמין K (מק"ג)347.96368.54
סידן (מ"ג)40.2242.6
ברזל (מ"ג)0.10.11
מגנזיום (מ"ג)3.984.22
זרחן (מ"ג)9.339.88
אבץ (מ"ג)0.070.07
אשלגן (מ"ג)78.2382.85
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 19.4% 14.6% 63.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.