דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מי מזמין פיצה בימינו?

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (12 משולשים בכל מגש)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 ללוש שמרים, סוכר, מלח וחלב בקערה גדולה, ומניחים בצד לכ- 2 דקות.
  • 2 להוסיף את השמן ולערבב שוב.
  • 3 להוסיף את הקמח ולערבב עד לקבלת בצק.
  • 4 להעביר למשטח העבודה וללוש כ- 10 דקות.
  • 5 לחלק את הבצק ל- 3 כדורים בגודל שווה פחות או יותר.
  • 6 לרסס 3 תבניות עגולות במעט תרסיס שמן.
  • 7 לרדד כל כדור עד שהוא בערך בגודל של התבנית.
  • 8 להניח את הבצק בתבניות ולהתאים את הבצק לתבניות באמצעות תנועות לחיצה עם האצבעות.
  • 9 למרוח בחמאה מומסת את הבצק בחלקו החיצוני, ולהכניס לשקית זבל גדולה להתפחה, למשך כשעה.
  • 10 לחמם מראש את התנור ל- 250 מעלות.
  • 11 לצקת על הבצק את הרוטב, ולמרוח אותו עד לכ- 1 ס"מ מהקצה.
  • 12 לפזר מעל את הגבינה הצהובה, ומעליה עיגולים של גבינת מוצרלה וטבעות זיתים שחורים.
  • 13 לאפות עד שהגבינה מבעבעת ומזהיבה.
  • 14 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף פרוסות עגבניות או כל תוספת אחרת של פיצה.

ציוד נדרש: 3 תבניות עגולות.

מתכון ל- 3 פיצות גדולות.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)138229
חלבונים (גרם)5.34 8.82
פחמימות (גרם)1525
מתוכן סוכרים (גרם)0.42 0.69
שומנים (גרם)6.45 10.66
מתוכם שומן רווי (גרם)3.12 5.15
כולסטרול (מ"ג)14.67 24.22
נתרן (מ"ג)240.62397.36
סיבים תזונתיים (גרם)0 0.01
מים (גרם)9.9916.5
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)00
ויטמין B (מק"ג)0.330.55
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)00
ויטמין C (מ"ג)1.111.84
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.020.04
סידן (מ"ג)85.84141.76
ברזל (מ"ג)00.01
מגנזיום (מ"ג)0.130.21
זרחן (מ"ג)0.020.04
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.20.34
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 24.2% 20% 55.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.