דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 108 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מג`דרה עם בורגול
שילוב מושלם בין בורגול לעדשים
  • 1 מבשלים את העדשים בסיר נפרד כ- 25 דקות (בישול כמעט מלא) ומסננים מהנוזלים.
  • 2 בינתיים משרים את הבורגול במים פושרים למשך אותו הזמן (הבורגול מכפיל את נפחו). מעבירים למסננת וסוחטים מהנוזלים.
  • 3 מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להשחמה (מוסיף לטעם), מוסיפים את הבורגול וממשיכים לטגן קלות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את התבלינים ואת העדשים המבושלות, ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את המים הרותחים ומיץ הלימון, מערבבים קלות, מכסים את הסיר ועל אש קטנה מבשלים למשך כ- 10 דקות. מתקבל תבשיל מג`דרה בורגול טעים ומזין!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במטבח הערבי נהוג לאכול את המנה הזו עם יוגורט או לבן - מאוד בריא.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.3% 6.3% 13.7% 61.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב