מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
בטטה ופטריות אפויות בתנור
- 1 מפזרים את קוביות הבטטה בתבנית, ומעליהן מזלפים את שמן הזית, המלח הגס והפלפל השחור הגרוס. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור עד שהבטטות רכות כמעט לגמרי (כ- 15-20 דקות בחום של 200 מעלות - תלוי בתנור).
- 2 מוציאים את התבנית ומערבבים פנימה את הפטריות הפרוסות. מסירים את נייר הכסף, מעלים את החום ל- 220 מעלות ואופים עד להזהבה (כ- 10-15 דקות נוספות) - הפעם בלי כיסוי.
- 3 בינתיים מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
- 4 מוציאים מהתנור, מערבבים עם הרוטב ומגישים חם או קר.
- 5 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10% |
7.7% |
7.6% |
74.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב