דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 172 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת תפוחי אדמה טבעונית ללא גלוטן
פשטידת תפוחי אדמה וירקות לטבעוניים ולצליאקים
  • 1 מועכים את תפוחי האדמה המבושלים לפירה ומערבבים עם הקמחים.
  • 2 מטגנים במחבת את הבצל והפטריות בשמן הזית עד להזהבה וריכוך (כ- 10 דקות).
  • 3 מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה ומשטחים בתבנית משומנת.
  • 4 מפזרים מעל הפשטידה את פירורי הקורנפלקס, הפפריקה ואבקת השום.
  • 5 אופים בחום של 180 מעלות טורבו למשך כ- 40 דקות או עד שקיסם יוצא ללא פירורים ממרכז הפשטידה.
  • 6 מוציאים להתקררות וחותכים לקוביות.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.2% 8.5% 10.4% 70.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב